Valuta:
Nederland
gratis verzending!

Verzenden & retouren

Verzend Informatie

1. Bevestig uw afleveradres voor loon voor het, kun je het beste de telefoon nummer achter te laten contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres en controleren van e-mails nadat je hebt gekocht voor actuele informatie.

2. Items worden doorgaans verzonden binnen 3 werkdagen na betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).

3. Snelle verzending over de hele wereld.

4. Zodra wij uw pakket, sturen wij u het volgen aantal zodra het beschikbaar is. Pakket transitting tijd duurt normaal gesproken 7 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, dan kunt u meer geduld hebben. Beleid Refund

1. We staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.

2. Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, de kosten van de accessoires en onderdelen zullen worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen rechtvaardigen een gedeeltelijke terugbetaling.

3. Als door een of andere reden, moet je de grootte, kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling tot", zal de verzendkosten worden afgetrokken van de totale prijs van het product.

Terugkeer Beleid

Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft gekocht via de website en het is binnen 30 dagen na de ontvangst datum. Neem dan contact met ons op als u nodig hebt om terug te keren of ruil.

Alle pakketten moeten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals Levering Bevestiging US Mail, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten verloren in transit. Zodra wij uw terugkeer ontvangen, staat u tot 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.